Draadloze baby camera met Intercom nachtvisie en temperatuursensorAls je een groeiend gezin hebt, is een babyfoon met camera voor twee kamers een geweldig idee. De meeste babyfoons die op de markt zijn, zijn echter op slechts één kamer gericht.

Er zijn ook verschillende functies en configuraties, zodat het allemaal een beetje verwarrend kan worden. Toegevoegd aan het feit dat bepaalde modellen geweldig zullen werken voor sommige ouders en anderen deze haten!

We hopen dat onze reviews van de beste camera’s met meerdere kamers jou helpen. Of je nu een babyfoon met camera voor een tweeling nodig hebt, of voor je peuter en baby, je vindt hem in de onderstaande lijst!

Wat heeft een babyfoon met camera voor twee kamers nodig?
Laten we 12 belangrijke functies bekijken die een babyfoon met camera voor twee kamers (of meer!) Zou moeten hebben.

Produkt Omschrijving Onze rating Prijs
 Draadloze baby camera met Intercom nachtvisie en temperatuursensor Baby camera met Intercom nachtvisie en temperatuursensor
Waardering 5.00 uit 5
 44.95
 Beveiligingscamera set met 4 Draadloze waterdichte cameras en 7 inch Monitor Beveiligingscamera set met 4 Draadloze waterdichte cameras en 7 inch Monitor
Waardering 5.00 uit 5
 159.95
  Videobewaking Wi-Fi Beveiligingscamera Wi-Fi 720 P Nachtzicht
Waardering 5 uit 5
 29.95

1. Lange afstand
Het kopen van een lange afstand babyfoon heeft absoluut de voorkeur. Een groter huis of een huis met dikke muren kan echt problemen met het signaal veroorzaken. De beste video babyfoons hebben een bereik van maximaal 300 meter.

2. Digitaal over analoog
Digitale babyfoons zijn duurder dan analoog, maar de geluidskwaliteit met digitaal zou beter moeten worden ontvangen. Het maakt ze ook veiliger omdat analoog eigenlijk een radiogolf is waar iedereen naar kan luisteren. Digitaal kan ook helpen om een ​​gehackte babyfoon te voorkomen, omdat er vaak geen WiFi nodig is.

3. DECT-bescherming
Voor verhoogde beveiliging zijn er babyfoons met DECT-technologie die gegevens van de zender naar de ontvanger codeert. DECT helpt ook bij het verwijderen van interferentie van andere apparaten zoals telefoons, tablets en zelfs magnetrons.

4. Hoogwaardige nachtvisie
Als u bekend bent met digitale cameratechnologie, weet u dat de beeldkwaliteit ‘s nachts verslechtert. Het is belangrijk voor videomonitors om nachtzicht van hoge kwaliteit te hebben.

5. Meerdere ontvangers
Meerdere ontvangers zijn een geweldig idee als je er een wilt hebben in een kamer en de andere wilt dragen als je rondloopt. Het laat ook iemand anders de baby-monitoring taken delen.

6. Split-screenmodus
Sommige van de beste babykamers voor meerdere kamers hebben een “gesplitst scherm” -functie. Hiermee kunt u tegelijkertijd twee kamers of twee camera’s in één kamer monitoren. Controleer ook hoe het gesplitste scherm werkt. Soms zit het in een cyclus van 5 seconden. De beste monitorsystemen worden geactiveerd en kunnen u onmiddellijk de relevante feed tonen.

7. Energiebesparende modus
De beste batterijgevoede monitors hebben energiebesparende modi waarmee het videoscherm wordt uitgeschakeld als er geen activiteit is. Ze schakelen ook automatisch weer in wanneer dat nodig is.

8. Weergave kamertemperatuur
Als je fysiek in een andere kamer bent, kun je niet voelen of de temperatuur precies goed is voor je kleintje. Het hebben van een weergave van de kamertemperatuur is een leuke optionele extra die veel ouders op prijs stellen. Het kan zelfs het leven van je baby redden, zoals we hier bespreken.

9. Geluidsgevoelige lichten
Sommige babyfoons hebben knipperende lampjes om u op de hoogte te houden van de activiteiten in de kinderkamer. Dit komt echt van pas als je aan het stofzuigen bent of als je partner het spel te hard aan zet.

10. Levensduur batterij en batterij-indicator
Het hebben van een waarschuwingsalarm wanneer het batterijniveau laag is, is een essentieel kenmerk. Videomonitoren branden door batterijen. Een langere levensduur van de batterij is veel handiger en het alarm “Lage batterij” zal niet elke 5 seconden afgaan

11. Kantelen, pannen en zoomen!
De beste videomonitoren hebben allemaal een kantel-, pan- en zoomfunctie. Als je net als ik bent, wil je ze van dichtbij bekijken als ze slapen. Ook, als ze eenmaal ouder zijn geworden of als je een tweeling hebt, zul je het erg op prijs stellen om in de kinderkamer te kunnen pannen.

12. Een groot scherm
De beste videomonitors van 2018 hebben allemaal schermen groter dan 3inch. Dit is essentieel als je babyfoons op een gedeeld scherm hebt met 2 of 4 camera’s !

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.